Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Sorteringsverk

Hos Nordisk Maskin hittar du ett omfattande sortiment av sorteringsverk från Flexiever, kända för deras innovation och effektivitet i materialhantering. Dessa sorteringsverk är avsedda för att maximera produktiviteten i olika sorteringsprocesser. Vårt kunniga team är tillgängligt för att hjälpa dig att välja det sorteringsverk som bäst passar dina specifika behov, säkerställande att du får rätt utrustning för ditt projekt. Läs mer om sorteringsverk

Sorteringsverk – funktion och typer

Sorteringsverk är kritiska maskiner inom många industriella sektorer, särskilt i bygg-, avfalls- och gruvindustrin. Dessa maskiner är utformade för att effektivt separera och klassificera material baserat på storlek och andra fysiska egenskaper.

Användningsområden

Dessa verk används flitigt för att hantera och återvinna material genom att skilja ut återvinningsbart material från övrigt avfall samt i gruvindustrin för att sortera mineraler och andra råmaterial.

Kategorier av Sorteringsverk

  • Mini / liten: Lätta att flytta och hantera, idealiska för privat bruk i trädgårdar eller i industrier där mindre volymer hanteras.
  • Mellan: Dessa är efterfrågade inom industrin och ofta placerade på specialanpassade mobila biltrailers, vilket gör dem flexibla för olika användningsområden.
  • Stor: Kapabla att hantera upp till 120 ton per timme, dessa stora, mobila sorteringsverk kan placeras på lastväxlarramar eller traktorvagnar och är flyttbara med pallgafflar.

Innovativa sorteringsverk: Mini Screener Trailer

Vårt flaggskepp, Mini Screener Trailer, är en mobilt sorteringsverket som är monterad på en specialtillverkad, EU-klassad släpvagn med en totalvikt på endast 680kg, vilket gör den lätt att transportera med ett vanligt B-körkort. Maskinen kan rotera 90 grader på kullager för enkel sortering av olika fraktioner. Den drivs av en effektiv elmotor med anslutning till standard 220v uttag, och kan utrustas med ett elverk från Briggs & Stratton för platser utan tillgång till el. Maskinens design och mångsidighet underlättar snabb konfiguration och drift, vilket gör den idealisk för platser med begränsad tillgänglighet.

Teknologiska aspekter och framtid

Tekniken bakom sorteringsverk omfattar avancerade sensorer och automatiska system som ökar precisionen och effektiviteten i sorteringen. Nordisk Maskin erbjuder innovativa lösningar som FleXiever sorteringsverk, vilka är kända för sin mobilitet och flexibilitet.

Den tekniska utvecklingen pekar mot allt större automatisering och användning av AI för att förbättra sorteringsprocesser. Dessa framsteg lovar att minska arbetskostnader och öka effektiviteten.

Nordisk Maskin hjälper dig hitta rätt

Sorteringsverk från Nordisk Maskin, som FleXiever och Mini Screener Trailer, kombinerar innovation med praktisk tillämpning, vilket gör dem till ett ovärderligt verktyg inom många industriella och kommersiella tillämpningar. Med fortsatta tekniska framsteg är sorteringsverken inställda på att spela en än större roll i framtidens industriella landskap. Kontakta oss för att utforska vårt utbud och få expertvägledning som passar dina behov.