Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Övriga trucktillbehör

Nordisk Maskin erbjuder ett sortiment av övriga tillbehör för truckar som är oumbärliga för att maximera säkerheten och effektiviteten i ditt dagliga arbete. Dessa tillbehör inkluderar t.ex. säkerhetsspeglar, containerramper för förenklad lastning och lossning samt lyft- och arbetskorgar. Kontakta oss gärna för rådgivning och support i valet av rätt utrustning för ditt projekt. Läs om våra trucktillbehör

Säkerhetsspegel 180°, ej anslutningspinne från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Säkerhetsspegel 180°, ej anslutningspinne
1238 kr
Leasa från 18 kr / mån
Lägg i kundvagn
Arbetskorg truck - 1 person, kap 250kg från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Arbetskorg truck - 1 person, kap 250kg
14875 kr
Leasa från 215 kr / mån
Lägg i kundvagn
Arbetskorg truck - 2 personer, kap 350kg från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Arbetskorg truck - 2 personer, kap 350kg
17375 kr
Leasa från 251 kr / mån
Lägg i kundvagn
Containerramp för truck, kap 6,5T  från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Containerramp för truck, kap 6,5T
23625 kr
Leasa från 341 kr / mån
Lägg i kundvagn
Containerramp för truck,  kap 10T från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Containerramp för truck, kap 10T
27375 kr
Leasa från 395 kr / mån
Lägg i kundvagn

Ökad Säkerhet och Effektivitet med Trucktillbehör

Säkerhetsspeglar är kritiska tillbehör som erbjuder förare en 180-graders sikt från förarplatsen, vilket är avgörande för att navigera säkert i trånga och trafikerade arbetsområden. Dessa speglar minskar döda vinklar och ökar medvetenheten om omgivningen, vilket minskar risken för olyckor och kollisioner.

Containerramper

Containerramper är robusta och pålitliga lösningar för att överbrygga avståndet mellan marken och containernivån. De gör det möjligt för truckar att enkelt köra in och ut ur containrar för att lasta eller lossa varor, vilket effektiviserar logistikoperationer och minskar lastningstiden.

Lyft- och Arbetskorgar för Truckar

Lyft- och arbetskorgar är konstruerade för att förvandla truckar till mobila plattformar för arbete på höjden. Dessa korgar är tillgängliga med plats för en eller två personer och är idealiska för arbete som kräver höjdaccess, som underhållsarbete, lagerarbete och inventering. Med korgarna kan operatörer utföra sina uppgifter på höjden säkert och bekvämt.

Dessa tillbehör är utformade för att komplettera och utöka användbarheten av din truckflotta. Oavsett om det gäller förbättrad sikt med säkerhetsspeglar, ökad tillgänglighet med containerramper eller säker arbete på höjden med lyft- och arbetskorgar, har Nordisk Maskin rätt lösning för dina behov. Kontakta Nordisk Maskin för mer information om dessa och andra tillbehör som kan hjälpa till att göra ditt arbete med truckar säkrare och mer effektivt.

Vanliga Frågor om Övriga Trucktillbehör

Hur förbättrar säkerhetsspeglar säkerheten på truckar? De ger förarna en klar sikt över vad som händer bakom och bredvid trucken, vilket är avgörande för att förhindra olyckor.

Vad är fördelarna med att använda containerramper? De minskar den tid och ansträngning som behövs för att lasta och lossa varor, och gör det säkrare att köra truckar in och ut ur containrar.

Är lyft- och arbetskorgar säkra för truckar? Ja, när de används enligt tillverkarens instruktioner och säkerhetsföreskrifter, erbjuder de en säker plattform för arbete på höjden.