Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny
Våra produkter

Pallgafflar till hjullastare & traktor

Letar du efter pallgafflar för din hjullastare eller traktor? Nordisk Maskin erbjuder ett omfattande utbud av pallgafflar från anmärkningsvärda tillverkare som Engcon, RF System och SE-Equipment, för att säkerställa att du hittar det perfekta redskapet för dina behov. Våra pallgafflar är designade för hållbarhet och pålitlighet, perfekta för en rad olika applikationer. För expertrekommendationer, kontakta oss på telefon 0589-10232. Läs mer om pallgafflar för hjullastare och traktor

Fem-gafflar: För mångsidig materialhantering

Fem-gafflar är innovativa redskap som ger en ökad flexibilitet i hantering av olika material. Dessa gafflar är utrustade med fem robusta gafflar som gör det möjligt att greppa, lyfta och transportera en mängd material, från pallar och timmer till sten och annat skrymmande gods. Fem-gafflarnas design förbättrar stabiliteten och säkerheten vid transport av oregelbundet formade eller osymmetriska laster, vilket gör dem till ett utmärkt val för komplexa materialhanteringsbehov.

Se alla våra FEM-gafflar

Mekaniska pallgafflar: Pålitlighet och hållbarhet

Mekaniska pallgafflar är klassiska och pålitliga redskap för hantering av pallade varor. De är utformade för enkelhet och hållbarhet, med fasta gafflar som kan hantera standardpallar och annat pallat material. Dessa gafflar är särskilt värdefulla i lager, jordbruk och byggsektorer där snabb och effektiv lasthantering är avgörande. Mekaniska pallgafflar kräver minimal underhåll och erbjuder en kostnadseffektiv lösning för daglig materialhantering.

Se alla våra mekaniska pallgafflar

Hydrauliska pallgafflar: Flexibilitet och precision

Hydrauliska pallgafflar tar pallhantering till en ny nivå med sin förmåga att justera gaffelbredden med hydraulisk kontroll. Denna funktion möjliggör en snabb och exakt anpassning till olika pallstorlekar och material, vilket optimerar arbetsflödet och minskar risken för materialskador. Hydrauliska pallgafflar är idealiska för arbetsmiljöer som kräver frekvent hantering av varierande pallstorlekar och formar, och erbjuder enastående mångsidighet och effektivitet.

Se alla våra hydrauliska pallgafflar

Förlängningsgafflar: Utöka räckvidden och kapaciteten

Förlängningsgafflar är specialredskap som enkelt kan monteras över befintliga gafflar för att öka deras längd. Dessa redskap är oumbärliga när extra räckvidd krävs, till exempel för att hantera stora eller djupa laster. Förlängningsgafflarna förbättrar flexibiliteten och tillåter operatörer att utföra arbetsuppgifter som annars skulle vara otillgängliga eller kräva ytterligare utrustning, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt komplement till alla materialhanteringsoperationer.

Se alla våra förlängningsgafflar

Viktiga överväganden vid val av redskap

Är fem-gafflar lämpliga för standard pallhantering?

Fem-gafflar är utformade för mångsidighet och kan hantera en rad material, inklusive pallade varor. Men för standard pallhantering kan mekaniska eller hydrauliska pallgafflar vara mer effektiva, beroende på arbetsmiljöns specifika behov.

Behöver jag extra hydraulik för hydrauliska pallgafflar?

Ja, hydrauliska pallgafflar kräver tillgång till fordonets hydraulsystem för att justera gaffelbredden. Det är viktigt att säkerställa att ditt fordon stöder de hydrauliska kraven för dessa gafflar innan du investerar.

Kan förlängningsgafflar användas med alla typer av gafflar?

Förlängningsgafflar är designade för att vara kompatibla med de flesta standardgafflar, men det är viktigt att kontrollera specifikationerna för både förlängningsgafflarna och dina befintliga gafflar för att säkerställa korrekt passform och säker användning.

Letar du efter pallgafflar för grävmaskin?