Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Lastarskopor

Nordisk Maskin erbjuder ett brett sortiment av lastarskopor från erkända tillverkare som GA Sweden, Steelwrist och LST, samt SE Equipment för att passa olika maskintyper och arbetsuppgifter. Våra högkvalitativa produkter är utformade för att möta dina behov, oavsett om det handlar om byggprojekt, lantbruksarbete eller snöröjning. Kontakta oss för personlig service och vägledning för att hitta den skopa som bäst matchar dina specifikationer. Läs mer om lastarskopor

Pris - Stigande
Fler Filter
Lastarskopa - Giant, 630L, 1750mm från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Lastarskopa - Giant, 630L, 1750mm
18750 kr
Leasa från 271 kr / mån
Lägg i kundvagn
Lastarskopa - L30-fäste, 1250L, 2200mm från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Lastarskopa - L30, 1250L, 2200mm
44875 kr
Leasa från 648 kr / mån
Lägg i kundvagn
Lastarskopa - stora bm-fäste, 3500L, 3000mm från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Lastarskopa - Stora BM, 3500L, 3000mm
112375 kr
Leasa från 1622 kr / mån
Lägg i kundvagn

Användningsområden för lastarskopor

Lastarskopor är oumbärliga redskap för hjullastare och andra lastmaskiner, avsedda för att hantera en mängd olika material som jord, grus, snö och skräp. Deras mångsidighet gör dem till en värdefull tillgång inom byggsektorn, lantbruket och andra industriella användningsområden.

Design och funktion

Tillverkade av hållbara material som Hardox-stål, är lastarskoporna konstruerade för att stå emot de mest krävande arbetsförhållandena. De finns i olika utföranden, inklusive plana skär för generella ändamål och tandade skär för penetrering av hårdare material.

Lastarskopor är avgörande för att öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen, och de bidrar till en säker och snabb hantering av material. Olika typer av lastarskopor inkluderar allmänna lastarskopor för en mängd materialhanteringsuppgifter, högvolymskopor för lättare material som spannmål eller snö, grävskopor utrustade med tandade skär för grävning i hårdare material, samt 4-i-1 skopor som erbjuder exceptionell mångsidighet för en rad olika arbetsuppgifter.

Att välja rätt lastarskopa är avgörande för att maximera din maskins effektivitet. Vid Nordisk Maskin bistår vi dig genom hela urvalsprocessen för att säkerställa att du får en skopa som uppfyller dina behov.

Upptäck vårt sortiment av lastarskopor hos Nordisk Maskin, designade för att hantera allt från lätt till tungt material med hög effektivitet. Kontakta oss för mer information och personlig service för att hitta den optimala skopan för dina behov.

Frågor och svar om lastarskopor

Hur väljer jag rätt lastarskopa för min maskin? Tänk på typen av material du ska hantera, materialvolymen, samt din maskins storlek, fäste och lyftkapacitet.

Är tandade skär nödvändiga för min lastarskopa? För arbete med sammanhängande eller hårt material kan tandade skär göra en stor skillnad genom att förbättra skopans penetreringsförmåga.

Kan jag använda samma skopa för både snö och grus? Tekniskt sett ja, men för bästa resultat är det rekommenderat att använda skopor som är specialiserade för specifika materialtyper.