Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Grävskopor med tand

Hos Nordisk Maskin hittar du ett brett sortiment av tandade grävskopor, ideala för en mängd olika projekt inom bygg- och anläggningsbranschen, gruvindustrin, och andra sektorer där effektiv materialhantering och utgrävning är avgörande. Vårt utbud inkluderar produkter från välkända tillverkare som GA Sweden, Steelwrist och GA Sweden, för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och prestanda för våra kunder. Vårt team av experter står redo att erbjuda professionell support och vägledning för att hjälpa dig hitta den perfekta grävskopan för dina specifika behov. Läs mer om grävskopor med tand

Pris - Stigande
Fler Filter
Grävskopa tandad - S30/150-fäste, 500mm, 2 Tum från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Grävskopa tandad - S30/150, 500mm, 2 Tum
8625 kr
Leasa från 125 kr / mån
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad Hydrema S45, GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - Hydrema S45, 500 mm
12135 kr
Leasa från 175 kr / mån
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad - S40-fäste, 500 mm från GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - S40, 500 mm
12793 kr
Leasa från 185 kr / mån
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad - S45, GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - S45, 800mm-900mm
20436 kr
Leasa från
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad - Hydrema s45-fäste, 900 mm från GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - Hydrema S45, 900 mm
20600 kr
Leasa från 297 kr / mån
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad - S50, GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - S50, 800mm
21000 kr
Leasa från 303 kr / mån
Lägg i kundvagn
-20%
Grävskopa tandad - S60-fäste, 1050mm från GA Sweden
GA SWEDEN GA | Grävskopa tandad - S60, 1050mm
34813 kr
Leasa från 503 kr / mån
Lägg i kundvagn

Användningsområden för tandade grävskopor

Tandade grävskopor är oerhört mångsidiga och spelar en avgörande roll i många olika projekt, från utgrävning av hårt material som sten och kompakt jord till arbeten i fruset landskap. Deras design med spetsiga tänder längs kanten gör dem särskilt effektiva för att bryta igenom och hantera tuffa material, vilket minskar maskinens arbetsbelastning och ökar projektets effektivitet. I kontrast till grävskopor med skärstål, som är bättre lämpade för mjukare material som sand och lera, erbjuder tandade skopor den aggressivitet som krävs för de mest utmanande arbetsförhållandena.

Olika typer av grävskopor

Beroende på arbetsförhållandena och det material som ska hanteras, kan valet av grävskopa variera. En grävskopa med tand är utmärkt för att penetrera och gräva i hårt material, medan skopor med skärstål är mer lämpade för arbete där en slät och jämn yta är önskvärd.

När du väljer grävskopa är det viktigt att tänka på flera faktorer, inklusive arbetsmiljön, maskinens storlek och kapacitet, samt det specifika projektets krav. Materialkvaliteten, såsom användningen av Hardox® stål, spelar en stor roll för skopans hållbarhet och livslängd. Skopans design, inklusive tändernas eller skärstålets konfiguration, spelar också en stor roll för dess effektivitet och prestanda i olika arbetsmiljöer. Dessutom är tänderna på tandade grävskopor utbytbara, tillhör olika storlekar och märken (som CAT), och olika i antal.

Vidare rådgivning och support

Nordisk Maskin bistår dig inte bara med att hitta rätt tandad grävskopa för ditt projekt, utan vi hjälper också till med att säkerställa att du får rätt grävmaskinsfäste för din grävmaskin. Vårt kunniga team kan ge dig de rekommendationer och den support du behöver för att göra ett informerat val, så att du kan maximera din maskins potential och effektivitet.

FAQ om tandade grävskopor

Hur väljer jag rätt tandad grävskopa för mitt projekt?
Det är viktigt att ta hänsyn till arbetsförhållandena, materialtypen du kommer att hantera och din maskins kapacitet. Kontakta oss för personlig rådgivning utifrån dina specifika behov.

Behöver jag olika grävskopor för olika material?
Ja, olika material och arbetsförhållanden kan kräva olika typer av grävskopor. Tandade skopor är idealiska för hårt och kompakt material, medan skopor med skärstål är bättre för mjukare material.