Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Vinterredskap för truck

Nordisk Maskin erbjuder ett brett sortiment av vinter- och snöredskap för truckar, inklusive snöblad och snöskopor. Dessa redskap är specialdesignade för att passa olika modeller av truckar och hjälper till att hålla arbetsplatser, logistikcentra och andra områden fria från snö och is. Läs mer om olika vinterredskap för truck

Pris - Stigande
Fler Filter
Snöblad - 2000mm-2500mm från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Snöblad - 2000mm-2500mm
21125 kr
Leasa från
Lägg i kundvagn
Snöskopa för truck - gaffeltunnel, 1500mm från SE Equipment
SE EQUIPMENT SE | Snöskopa för truck - gaffeltunnel, 1500mm
24875 kr
Leasa från 359 kr / mån
Lägg i kundvagn

Snöblad

Snöblad för truckar är konstruerade för att effektivt skotta undan snö och förenkla snöröjningen på stora ytor. De är tillverkade i robusta material som tål låga temperaturer och den abrasiva naturen hos snö och is. Snöblad kan vanligtvis justeras för olika vinklar, vilket gör det möjligt för användaren att effektivt dirigera snön åt sidan och skapa säkra och framkomliga vägar.

Snöskopor med gaffeltunnel

Snöskopor med gaffeltunnel är ett annat viktigt snöredskap som gör det möjligt för truckar att inte bara skotta utan även transportera snön till en annan plats. Dessa skopor är utrustade med en tunnel där truckens gafflar enkelt kan glida in och säkra skopan. Skopornas design gör att de kan hantera stora mängder snö, vilket är idealiskt för att tömma öppna ytor som parkeringsplatser och lagerplatser. De finns med olika lyftkapaciteter för att passa olika behov och truckmodeller.

Genom att använda dessa snöredskap kan truckar omvandlas till multifunktionella fordon som är kapabla att hantera tuffa vinterförhållanden. Att välja rätt snöredskap baserat på truckens specifikationer och arbetsplatsens krav är viktigt för att säkerställa en effektiv och säker snöröjning.

Nordisk Maskin har expertisen och utbudet för att hjälpa dig att välja rätt vinterredskap för din truck. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra snöblad och snöskopor och hur de kan förbättra din snöröjningskapacitet.