Produkter
Produkt Antal Pris

Inga produkter i kundvagnen.

Meny

Förlängningsgafflar för hjullastare & traktor

Nordisk Maskin är din pålitliga partner när det kommer till att förse dig med förlängningsgafflar för hjullastare och traktorer. Vi erbjuder en rad olika modeller från kända leverantörer som säkerställer att du får den kvalitet och pålitlighet som ditt arbete kräver. Kontakta oss gärna för rådgivning och support i valet av rätt utrustning för ditt projekt. Läs mer om förlängningsgafflar

Pris - Stigande
Fler Filter

Användningsområden för förlängningsgafflar

Förlängningsgafflar är utformade för att temporärt förlänga gafflarna på hjullastare och traktorer, vilket ger fordonen extra räckvidd och mångsidighet. Dessa tillbehör är idealiska för situationer där det finns ett behov av att hantera stora eller obekväma laster som annars skulle vara svåra att säkra och transportera.

Förlängningsgafflar tillverkas ofta av höghållfast stål, vilket ger dem förmågan att hantera tunga laster utan att kompromissa med säkerheten. Det är viktigt att gafflarna är korrekt dimensionerade och tillverkade för att passa existerande utrustning och att de uppfyller alla relevanta säkerhetsstandarder.

Överväganden vid val av förlängningsgafflar

När du väljer förlängningsgafflar är det avgörande att ta hänsyn till den ursprungliga gaffelns kapacitet och dimensioner, samt att säkerställa att förlängningarna inte överskrider truckens lyftkapacitet. Det är också viktigt att se till att gafflarna är kompatibla med de specifika redskapsfästen som används på din utrustning.

Det finns flera olika typer av förlängningsgafflar tillgängliga, inklusive fasta längder och justerbara modeller. Vissa varianter har även inbyggda säkerhetsfunktioner som låsmekanismer för att förhindra att gaffeln glider av under användning.

Leverantörer av förlängningsgafflar hos Nordisk Maskin

Vi samarbetar med tillverkare som är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, vilket inkluderar märken som GA Sweden, SE Equipment och LST. Dessa företag är välrenommerade för sin expertis inom materialhantering och tillverkning av tillbehör som möter industrins höga krav.

Att välja rätt förlängningsgafflar kan göra en betydande skillnad i hur effektivt och säkert du kan hantera material. Våra experter på Nordisk Maskin är här för att hjälpa dig att välja de bästa produkterna för dina specifika behov.

FAQ om förlängningsgafflar

Hur vet jag vilken typ av förlängningsgafflar jag behöver?
Det är viktigt att känna till din utrustnings specifikationer och de lasttyper du planerar att hantera. Detta inkluderar att förstå gaffelns längd, bredd och lyftkapacitet.

Kan jag använda förlängningsgafflar för alla typer av laster?
Medan förlängningsgafflar erbjuder ökad flexibilitet, bör de användas med försiktighet, särskilt när det gäller tunga eller obalanserade laster. Alltid följa tillverkarens riktlinjer och säkerhetsföreskrifter.